martes, 13 de mayo de 2008

Reus Deportiu i FC Barcelona disputen la final de l FINAL FOUR d'hoquei patins

Aquest passat cap de setmana es va jugar al palau blaugrana, seu de la FINAL FOUR aquest any les semi-finals i la final:


SEMI-FINALS


REUS DEPORTIU-LICEO 2-1

FC BARCELONA- CLUB PATI VIC 2-1


FINAL


REUS DEPORTIU 2
FC BARCELONA 5


El partit de final jugat el passat diumenge va ser un partit vibrant amb el Palau Blaugrana amb més de mitja entrada plena, uns 1.000 aficionats reusencs van anar a donar a suport al seu equip. En algunes ocasions es van sentir més els aficionats reusencs sobretot als gols de Toni Sanchez i el del Negro Paez, però en encaixar gols blaugranes també és van sentir crits de Reus Reus! i altres cançons reusenques.
El partit el va encarrilar pel conjunt barceloní Lluis Teixido ex reusenc amb un gol llunya, Toni Sanchez el va empatar. David Paez va posar el 1-2 al marcador, Pedro Gil en una falta directa va marcar, però els arbits no el van donar com a gol, ja que no el van veure segons van dir.
Des d'aquest moment el barça va marcar el 3 el 4 i el 5 amb un Reus Deportiu inexistent i fustrat per l'arrada arbrital que podia haver donat la final. Finalment el Negro Paez va marcar el 2 i ultim gol del partit.

Tots actes tene un final feliç en aquest cas pel conjunt blaugrana i tristos pels jugadors roigs i negres.Però també trist pels aficionats reusencs ja que 4 aficionats del Barça o més, van apallisar amb botelles de vidre puntades de peus i cops d puny a 2 aficionats reusencs. Els altres reusencs que ho van vuere van perseguir-los i els van envoltar fins que va arriba els mossos d'esquadra. Van haver detinguts. El dos aficionats agredits van estar atesos en primera instància per l’ambulància enviada per a la Final Four al mateix lloc de joc, però feliçment van poder pujar a l’autocar i viatjar cap a Reus. Un cop a Reus, els dos seguidors van ser traslladats fins a les urgències de l’Hospital Universitari Sant Joan, on van estar tractats de traumatismes, ferides i contusions facials, així com se’ls va practicar proves per a descartar fractures en algun os. Els seguidors van marxar a casa però estaran en un període d’observació en els seus domicilis per evitar possibles complicacions.
donant una mostra de civisme pròpia dels millors –no la que s’han trobat als voltants del Palau-, han marxat tristos però esperançats en què a l’OK lliga canviï la sort.

No hay comentarios: