martes, 6 de mayo de 2008

Madrid campió matemàticament a tres jornades del final. I el Barça guanya 6-0 al Valencia

El Real Madrid aquest diumenge passat a l'estadi del Osasuna (Reyno de Navarra), s'ha proclamat campió de la lliga professional espanyola 2007/08, en vencer 1-2 amb gols de Robben al minut 87 i Higuaín al minut 89. Amb aquesta lliga ja n'han guanyat 31 dos consecutives.

El Barça una estona abans de que el Madrid es proclames campió golejava al Valencia per 6-0 al Camp Nou al minut 5 Messi ja donava el primer gol de penalti, Xavi al minut 8, Henry als minuts 14 i 58, per rematar la golejada Bojan als minuts 72 i 79 va finalitzar-la. El valencia va estar molt adormit, però amb mala sort ja que el primer gol el van encaixar al minut 4 d penalti.