jueves, 5 de junio de 2008

Play-off OK Lliga


Aquest divendres i aquest diumenge hi ha el 3r i 4t partit del playoff de l' OK Lliga entre el Reus Deportiu i el FCBarcelona. S'han de jugar els dos partits ja que és un play-off a 5 partits l'equip guanyador n'ha de guanyar 3. El primer i segon partit sempre es juga al camp del que ha tingut a la fase regular millor posició, per tant, s'han jugat els primers dos partits al Palau Blaugrana on no va haver partit. I si n'hi va haver, aquest va acabar als 10 minuts de començar, quan Borregán va anotar el 3-0 per al Barça i va sentenciar el primer duel de la final de la OK Lliga que ahir li va enfrontar al Reus Deportiu en el Palau Blaugrana. El resultat final (7-0) reflecteix exactament el que va anar la trobada: un passeig per als homes de Paüls, que al descans ja guanyaven per un contundent 5-0 que no deixava cap dubte respecte a la seva superioritat.
L'afició reusenca va donar tot per perdut al final del partit.
Però el Reus Deportiu sembla que va reaccionar al segon partit
que va suposar i de situar l’1-1 en el global de la sèrie, va suposar portar l’equip blaugrana a terreny inhòspits per a ell: fins ara, mai havia perdut un partit a casa seva en una final de lliga des que hi ha play-off.
En el partit el Reus Deportiu va fer patir al FCBarcelona durant molt moments, però malgrat aquesta bona voluntat, a l’equip roig-i-negre li va to
car tornar a anar a remolc durant molts minuts perquè el primer en veure porta va estar David Páez, amb un tir des de fora que va entrar per l’escaire de la porteria de Trabal. Només havien transcorregut cinc minuts, però el fantasma de divendres tornava a aparèixer perquè aquest gol tan matiner podia afectar a la moral dels reusencs.

Aquesta vegada però, els jugadors reusencs no van perdre els papers, es van despreocupar del resultat momentani de derrota i van voler agafar confiança sobre el parquet barcelonista. I aquesta tranquil•litat, ben cimentada en una defensa ferma, forta però esportiva, van anar esmorteint les ganes locals de decidir aviat l’encontre, trobant una resistència qu
e incomodava.

L’amor propi que tan es va trobar a faltar en el primer encontre va fer acte de presència en aquesta ocasió a carretades. Els de Barceló van lluitar com mai i quan quedava un minut per al final Matías Platero va recollir una bola morta després d’una aturada d’Egurrola, marcant l’1-1 i el que era el seu primer gol amb la samarreta roig-i-negra. Però a on sí es va equivocar el Reus és en no saber congelar la bola fins al descans, perquè quan quedaven pocs segons per al xiulet final la va perdre i Teixidó, amb un tir llunyà ha anotat el 2-1, trencant el que podia ser un resultat favorable a l’hora d’anar als vestidors.

Però els se
gons 25 minuts van palesar que amb criteri i ordre es podia guanyar aquest Barça, que no havia fet jugar ni un sol instant Ordeig tot i tenir-lo a la banqueta. Primer Toni Sánchez va neutralitzar l’avantatge amb un gol dels seus dintre del quadre, arrossegant la bola (30’). Després, quan quedaven cinc minuts, el Negro Páez va aprofitar una jugada de Pedrito Gil i va superar per baix Egurrola. Aquest divendres al Pavelló de Hoquei Patins del Reus Deportiu se celebra el 3r partit a les (21:00h) sespera molta afició reusenca ja que si guanya divendres i diumenge a les (12:30h) pot aixecar la copa a casa. A més els del Reus Deportiu recuperan al capità Jordi Garcia.